Vi tilbyder​

Akupunktur

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin, som er et omfattende medicinsk system med en historie, der går tusinder af år tilbage. Akupunktur er blot én gren af dette medicinske system, som også omfatter behandling med urter og diæter samt kropsøvelser og massage.

Efterfødselstræning

Træn op efterfødslen - og tag din baby med. Vi anbefaler at du starter 5-8 uger efter fødslen - så hjælper vi dig på vej tilbage til din grundform.

Børnebehandling

Ved en Kranio-Sakral Terapi behandling bliver barnet forløst i sit nervesystem, og det bløde skelet og kranie kan genfinde den form det er ment til at være i.


Billedligt talt fødes barnet på ny -nu udenfor livmoderen.

Under behandlingen holder og trykker jeg med få gram forskellige steder på bækken, rygsøjle og kranie. Barnet har tøjet på og kan både behandles på briks og i armene hos mor eller far. Den lille oplever det afslappende og dejligt og vil ofte falde i søvn undervejs.​

Ergonomisk vejledning

Som en del af Virum Fysioterapis interesse for forbyggelse tilbyder vi ergonomisk vejledning på arbejdspladsen.

Med skærpet opmærksomhed på arbejdsstillinger, -vaner og "kropslig trivsel" på arbejdspladsen er det muligt at forebygge mange gener og undgå den kropslige udbrændthed, som ofte er resultatet af travlhed og stress. Det gode, varierede arbejdsliv må efter vores mening have stor interesse for både ansatte og arbejdsgiver, fordi det er altafgørende for både virksomhedens sundhed og medarbejderenes trivsel, sygefravær og koncentration.

FysioFlow

FysioFlow er en ny dansk træningsform, der arbejder med kroppens bindevæv - kroppens fascier.
Inde under huden - mellem hud og muskler - ligger den dybe fascie. Den er som en våddragt, der gerne skal være varm, fugtig og eftergivelig. Derudover ligger der bindevæv/fascier i og omkring musklerne. De flader, der dannes der, hvor hud, fascier og muskler ligger tæt sammen, skal være bevægelige i forhold til hinanden - der skal være et glid.......

FysioPilates

Træningen er baseret på Pilates, som man kan finde i træningscentre, men modificeret, så den kan bruges individuelt tilpasset enhver, som har en eller anden form for gene i bækken, ryg eller nakke.

Fysiurgisk massage

Massage er en dejlig behandlingsform som giver overskud i hverdagen såvel fysisk som psykisk.


Fysiurgisk massage er baseret på et fagligt kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, og er målrettet gener og lidelser i bevægeapparatet. Behandlingen sigter imod øget bevægelsesfrihed og lindring af smerte og spændinger, samt hurtigere restitution ved sygdom.​

GLA:D knæ hofte

GLA:D er et behandlings- og træningskoncept til slidgigt i hofter og knæ samt nedslidt menisk.

Konceptet startede som et forskningsprojekt på Syddansk Universitet og er sidenhen blevet udbredt til

fysioterapeuter over hele landet (og udlandet).

I et GLA:D-forløb vil man først gennemgå en almindelig fysioterapeutisk undersøgelse samt tests

og derefter påbegynde træning. Træningen udføres 2 gange ugentligt i 8-12 uger, og kan foregå

enten på hold på klinikken, hjemme eller i kombination. 

GLA:D ryg

I Virum Fysioterapi tilbyder vi GL:AD® Ryg til patienter med længerevarende eller tilbagevendende rygsmerter.

GL:AD® Ryg er udviklet af forskere og behandlere på Syddansk Universitet.

Du har muligvis hørt om GLA:D® for hofte og knæ som består af et uddannelses- og træningsforløb for patienter med hofte- eller knæsmerter.

GLA:D® Ryg er opbygget på samme måde for mennesker med rygsmerter.

GLA:D® Ryg foregår på små hold på klinikken 

Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakralterapi er en blid og nænsom behandling med dybtgående virkning både fysisk og psykisk.


Behandlingen retter sig mod det kraniosakrale system. Det består af kraniet, korsbenet og hjernehinderne samt cerebrospinalvæsken (hjernevæsken), der fungerer som et hydraulisk pumpesystem. Væsken beskytter og nærer vores nervesystem.

Rectus diastase

I forbindelse med graviditet eller kraftig overvægt deler den lige lodrette mavemuskel (Rectus abdominis) sig på midten, og det bindevæv, der er i mellem de to dele af mavemusklen, strækkes voldsomt. Rectus diastase kaldes den tilstand, der opstår, når bindevævet ikke trækker sig sammen igen efter fødslen eller vægttabet. Det har stor betydning for mavemusklernes funktion, torsoens stabilitet og beskyttelse af ryggen. Mange synes også, at det påvirker mavens udseende.

Shockwave

Shockwave er effektiv behandlingsform, som består af trykbølger, der bliver ledt ned til det beskadigede væv. Energien fra shockwave nedbryder den gamle skade, hvilket genererer ny og bedre heling og restitution

Træning

På klinikken lægger vi meget vægt på, at behandlingen er ledsaget af aktive øvelser. Det er vigtig at involvere den behandlede krop i den forandring, som sker i forløbet -både for at opnå et hurtigere, mere effektivt og et blivende resultat.

De aktive øvelser kan være en del af behandlingen, mens du er her, eller kan gives som hjemmeøvelser. Vi hjælper dig i forløbet med at justere øvelserne, så de hele tiden passer til fremgangen i behandlingen. Vi gør meget ud af, at dine øvelser er enkle, relevante og giver mening for dig.​

Yin Yoga

Yin yoga er en blid, rolig og meditativ yoga form med fokus på dyb afspænding og på at skabe et frit flow af energi i krop/sind, for på den måde at skabe balance. Yin yoga kaldes ofte for ”Den stille praksis”.

Ultralydscanning

I Virum Fysioterapi tilbyder vi ultralydsscanning i forbindelse med diagnostik og behandling.

Scanning kan laves på baggrund af og som et supplement til de klinisk relevante tests og undersøgelser, der er gået forud i behandlingsforløbet.

Du kan også bestille "walk-in scanning" uden, at det er en del af et behandlingsforløb. I begge tilfælde bliver du grundigt informeret om resultatet med det samme og om evt behandlingstilbud.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Virum Fysioterapi I/S​

Geels Plads 20, 2. Sal, 2830 Virum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 45 85 64 34

Åbningstider

Man - torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 16.00

Telefontider

Mandag til torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag 08.00 - 16.00​