Vi tilbyder​

Akupunktur

Akupunktur er en del af traditionel kinesisk medicin, som er et omfattende medicinsk system med en historie, der går tusinder af år tilbage. Akupunktur er blot én gren af dette medicinske system, som også omfatter behandling med urter og diæter samt kropsøvelser og massage.

Efterfødselstræning

Træn op efterfødslen - og tag din baby med. Vi anbefaler at du starter 5-8 uger efter fødslen - så hjælper vi dig på vej tilbage til din grundform.

Børnebehandling

Ved en Kranio-Sakral Terapi behandling bliver barnet forløst i sit nervesystem, og det bløde skelet og kranie kan genfinde den form det er ment til at være i.


Billedligt talt fødes barnet på ny -nu udenfor livmoderen.

Under behandlingen holder og trykker jeg med få gram forskellige steder på bækken, rygsøjle og kranie. Barnet har tøjet på og kan både behandles på briks og i armene hos mor eller far. Den lille oplever det afslappende og dejligt og vil ofte falde i søvn undervejs.​

Ergonomisk vejledning

Som en del af Virum Fysioterapis interesse for forbyggelse tilbyder vi ergonomisk vejledning på arbejdspladsen.

Med skærpet opmærksomhed på arbejdsstillinger, -vaner og "kropslig trivsel" på arbejdspladsen er det muligt at forebygge mange gener og undgå den kropslige udbrændthed, som ofte er resultatet af travlhed og stress. Det gode, varierede arbejdsliv må efter vores mening have stor interesse for både ansatte og arbejdsgiver, fordi det er altafgørende for både virksomhedens sundhed og medarbejderenes trivsel, sygefravær og koncentration.

FysioFlow

Indhold på vej

FysioPilates

Træningen er baseret på Pilates, som man kan finde i træningscentre, men modificeret, så den kan bruges individuelt tilpasset enhver, som har en eller anden form for gene i bækken, ryg eller nakke.

Fysiurgisk massage

Massage er en dejlig behandlingsform som giver overskud i hverdagen såvel fysisk som psykisk.


Fysiurgisk massage er baseret på et fagligt kendskab til kroppens anatomi og fysiologi, og er målrettet gener og lidelser i bevægeapparatet. Behandlingen sigter imod øget bevægelsesfrihed og lindring af smerte og spændinger, samt hurtigere restitution ved sygdom.​

GLA:D knæ hofte

Tekst er på vej.

GLA:D ryg

Tekst er på vej.

Kranio-Sakral terapi

Kranio-sakralterapi er en blid og nænsom behandling med dybtgående virkning både fysisk og psykisk.


Behandlingen retter sig mod det kraniosakrale system. Det består af kraniet, korsbenet og hjernehinderne samt cerebrospinalvæsken (hjernevæsken), der fungerer som et hydraulisk pumpesystem. Væsken beskytter og nærer vores nervesystem.

Osteopati

Tekst på vej.

Rectus diastase

Tekst på vej.

Shockwave

Tekst på vej.

Træning

På klinikken lægger vi meget vægt på, at behandlingen er ledsaget af aktive øvelser. Det er vigtig at involvere den behandlede krop i den forandring, som sker i forløbet -både for at opnå et hurtigere, mere effektivt og et blivende resultat.

De aktive øvelser kan være en del af behandlingen, mens du er her, eller kan gives som hjemmeøvelser. Vi hjælper dig i forløbet med at justere øvelserne, så de hele tiden passer til fremgangen i behandlingen. Vi gør meget ud af, at dine øvelser er enkle, relevante og giver mening for dig.​

Udendørs træning

Indhold på vej.

Yoga

Yoga bliver af mange opfattet som gymnastik. Lad dig ikke begrænse af denne opfattelse. Det er mental træning såvel som det er fysisk træning. Udover at styrke og smidiggøre din krop, har yoga det formål at øge din kropsbevidsthed, træne din koncentrationsevne og skabe ro og balance.

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Virum Fysioterapi I/S​

Geels Plads 20, 2. Sal, 2830 Virum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 45 85 64 34

Åbningstider

Man - torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 16.00

Telefontider

Mandag til torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag 08.00 - 16.00​