​Rectus diastase

I forbindelse med graviditet eller kraftig overvægt deler den lige lodrette mavemuskel (Rectus abdominis) sig på midten, og det bindevæv, der er i mellem de to dele af mavemusklen, strækkes voldsomt. Rectus diastase kaldes den tilstand, der opstår, når bindevævet ikke trækker sig sammen igen efter fødslen eller vægttabet. Det har stor betydning for mavemusklernes funktion, torsoens stabilitet og beskyttelse af ryggen. Mange synes også, at det påvirker mavens udseende.

Fysioterapeut Elin Solheim har udviklet et koncept og et online træningsforløb for kvinder, som har født, og som har brug for at få genoptrænet både kerne og bækkenbund. Det kan både være lige efter, at du har født og mange år efter.

Hvis du har rectus diastase er der håb forude. Blot du træner skånsomt og rigtigt.

Efter, at jeg har været på kursus og workshops hos Elin Solheim, samarbejder jeg med Elin og kan tilbyde at guide og hjælpe dig med din træning, hvis du har en rectus diastase efter fødsel eller kraftigt vægttab, altså at mavemusklerne ikke har samlet sig. Det handler om at få styrken tilbage i din kerne og bækkenbund, v.h.a. skånsomme og funktionelle øvelser, så du får det bedste ud af din træning.

Du kan bestille individuel konsultation hos mig, hvor jeg vil undersøge og vejlede dig, og vi vil sammen planlægge, om du skal træne hos mig på et hold eller komme hos mig individuelt.

Book online eller ring og spørg efter Vibeke

Pris: Individuel konsultation 800,-

Holdtræning på små hold, FysioPilates eller efterfødselstræning 10 lektioner 1400,-

Jeg glæder mig til at hjælpe dig. Vibeke Utzon

Du kan læse mere om rectus diastase på www.elinsolheim.dk

Har du spørgsmål eller
​ønsker du at høre nærmere?

Kontakt​oplysninger

​Virum Fysioterapi I/S​

Geels Plads 20, 2. Sal, 2830 Virum

Klik her for rutevejledning

Telefon: 45 85 64 34

Åbningstider

Man - torsdag: 08.00 - 18.00

Fredag: 08.00 - 16.00

Telefontider

Mandag til torsdag: 08.00 - 17.00

Fredag 08.00 - 16.00​